Äänestä JYYn edustajistovaaleissa

JYYn edustajistovaalien äänestyspäivät ovat 30.10.-3.11 (ennakkoäänestys). ja 7.-8.11. Äänestämään pääset klo 8-16 välisenä aikana.

Äänestä tästä!

Äänestämiseen tarvitset yliopiston käyttäjätunnukset!

Voit muuttaa ennakkoäänestyksen aikana annettua ääntäsi  ennakkoäänestyksen aikana ja vaalipäivien aikana annettua ääntä vaalipäivien aikana. Viimeisin annettu ääni jää voimaan.

Etkö tiedä ketä äänestää? Käy tutustumassa JYYn vaalikoneeseen ja etsi itsellesi sopiva ehdokas. Lisätietoa löydät JYYn edustajistovaalisivulta.

Täytä vaalikone


 

Äänestä sähköisesti missä tahansa

Äänestys järjestetään sähköisesti 30.10.-3.11. ja 7.-8.11. Äänestää voi internetiin kytketyillä päätelaitteilla. Henkilöllisyyden varmentamiseen tarvitset yliopiston käyttäjätunnukset.

Ketkä saavat äänestää

Äänestää saavat kaikki perustutkinto-opiskelijat sekä jäsenmaksun maksaneet vaihto- ja jatko-opiskelijat. Mikäli sinulla on voimassa oleva opiskelijakortti, on sinulla myös edustajistovaaleissa äänioikeus.

Mikäli sinulla on mielestäsi äänioikeus, mutta äänestys ei onnistu, ota yhteyttä JYYn jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriin tai keskusvaalilautakunnan puheenjohtajaan.

Petro Pitkänen
Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
jasenpalvelusihteeri@jyy.fi
+358 45 138 6816

Akseli Immonen
Keskusvaalilautakunnan puheenjohtaja
edarivaalit@jyy.fi