Asta Järvinen JYYn osa-aikaiseksi korkeakoulupoliittiseksi asiantuntijaksi

JYYn osa-aikaiseksi korkeakoulupoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Asta Järvinen. 24-vuotias Järvinen opiskelee Jyväskylän yliopistossa pääaineenaan romaaninen filologia. Tehtävässään Asta toimii JYYn toisen korkeakoulupoliittisen asiantuntijan, Joachim Kratochvilin, työparina ja osa-aikaisena sijaisena.

“Innostunut fiilis. Olen ollut nyt kolmisen vuotta mukana kopotoiminnassa, ja opiskelijoiden edunvalvonta ja koulutuksen kehittäminen ovat lähellä sydäntäni. Onkin mahtavaa päästä tekemään näitä töitä hieman eri näkökulmasta kuin aiemmin”, Järvinen kommentoi.

Järvinen on toiminut JYYn opinto- ja tiedevaliokunnan puheenjohtajana vuonna 2017, humanistis-yhteiskuntatieteellisen tiedekunnan tiedekuntaneuvoston opiskelijajäsenenä vuosina 2016-17 sekä kielten laitoksen opetuksen kehittämisryhmässä vuosina 2015-16. Lisäksi hänellä on vankka ainejärjestötausta Astérix ry:stä ja Yhdistyneet kieltenlukijat ry:stä.

“Astan pitkä kokemus ainejärjestöistä ja opiskelijoiden edustajana toimimisesta on arvokas lisä korkeakoulupoliittiseen asiantuntijatiimiimme. Tältä pohjalta Asta pystyy varmasti tukemaan ainejärjestöjen työtä sekä kehittämään edunvalvontaa eteenpäin”, kommentoi JYYn hallituksen puheenjohtaja Teemu Vasama.

Lisätietoja:

Asta Järvinen
Korkeakoulupoliittinen asiantuntija
kopo-asiantuntija@jyy.fi

Teemu Vasama
Hallituksen puheenjohtaja
pj@hallitus.jyy.fi
045 137 1964