Hae Soihdulta uutta asuntoa nyt!

Haluatko muuttaa uuteen kotiin ensi kesänä? Soihdun kaksi kohdetta valmistuu tulevana kesänä: peruskorjattu E-talo Kortepohjan ylioppilaskylään ja uudiskohde Soihtu Korttelikylä Mäki-Mattiin, joten nyt on mahdollista hakea asuntoa sekä Kortepohjan ylioppilaskylän E-talosta (muuttovalmis 1.8.) että Soihtu Korttelikylästä (muuttovalmis 1.7.).

Soihtu Korttelikylästä on haettavissa yksiöitä tai kaksioita. Asuntojen koot vaihtelevat 22,5 neliöstä 53,5 neliöön. Tarjolla on perinteisempien pohjaratkaisujen lisäksi sekä yksiöitä että kaksioita varustettuna tilavalla ja käytännöllisellä parvella. Asunnoissa on ranskalaiset parvekkeet, lukuun ottamatta muutamaa alakerroksen asuntoa, joihin kulku tapahtuu suoraan korttelin sisäpihalta. Koko asuinyhteisön käytettävissä oleva yhteisötilakokonaisuus (opiskelu- ja etätyötila, varattava oleskelutila ja sauna) valmistuu keväällä 2023.

Ylioppilaskylän tornitaloihin kuuluvan E-talon peruskorjaus valmistuu kesällä 2022. Lähellä Rentukkaa sijaitsevan E-talon yksiöiden koot vaihtelevat 20-neliöisistä 26,5-neliöisiin. Niiden lisäksi talosta löytyy yksi isompi yksiö, kooltaan 37,5-neliöinen. Asuntoja suunniteltaessa on huomioitu neliöiden tehokas käyttö ja asuntojen pohjaratkaisut on päivitetty vastaamaan tämän päivän asumistarpeisiin.

Soihtu vuokralaisena vuokrasi sisältää sähkön ja netin lisäksi Kortepohjan ylioppilaskylässä sijaitsevan Rentukka-talon palvelut, kuten kuntosalin käyttömahdollisuuden. Kortepohjan ylioppilaskylässä vuokraan kuuluu vesi, Soihtu Korttelikylän asukkailta vesi laskutetaan kulutuksen mukaisesti. Pyykkituvat ja yleiset saunavuorot ovat ilmaisia Soihdun asukkaille.

Hakuaika on 1.-30.4.2022. Soihdun asuntoja tarjotessa huomioimme ensiksi JYYn jäsenet ja sitten muut opiskelijat.

Tutustu kohteisiin: asu.soihtu.fi
Täytä asuntohakemus: hae.soihtu.fi

Soihtu Korttelikylän asuntojen näyttö ti 26.4. klo 14-16

Tervetuloa tutustumaan Soihtu Korttelikylään ti 26.4.2022 klo 14-16 välisenä aikana. Kierroksella on mahdollisuus kiertää ohjatusti osassa asuntoja. Lähtö kierroksille tapahtuu Pitkäkatu 17 (40740 Jyväskylä) kohdalta. Soihdun henkilökunta on sinua vastassa työmaaportin vieressä. Työmaalla vierailevat saavat Soihdulta lainaksi työmaavarustukset kierroksen ajaksi.