Ilmoittaudu JYYn liiketoimintastrategian Co-creative-työpajaan!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY on opiskelijoiden monipuolinen edunvalvontaorganisaatio. Sen lisäksi JYYllä on huomattava kiinteistövarallisuus, eli JYY omistaa mm. monta korkeaa kerrostaloa. Niinpä JYYllä on merkittävä määrä kiinteistöihin ja asumiseen liittyvää osaamista: JYY on taitava hoitamaan talojaan ja kehittämään niitä vaikkapa palvelujen näkökulmasta.

JYYn liiketoimintastrategiaa suunnataan nyt tulevaisuutta varten

Nyt JYY nostaa profiiliaan ja luo uutta liiketoimintastrategiaa. Sitä tarvitaan, että JYY voi rakentaa entistäkin kivempiä asuntoja opiskelijoille ja kehittää Jyväskylää Suomen parhaana opiskelijakaupunkina.

Opiskelijoiden asuminen ja arjen palvelut ovat keskiössä JYYn kaikessa toiminnassa, joten opiskelijoiden näkökulma on hyvin tärkeä liiketoimintastrategian muodostamiselle. Niinpä JYY kutsuu opiskelijoita osallistumaan strategiatyön co-creative-työpajaan

Ilokiven alakertaan (Ilokiven Klubin tila) torstaina 7.3. klo 9-12.

JYY tarjoaa työpajan päätteeksi osallistujille lounaan Ilokiven ruokalassa.

Ilmoittaudu työpajaan täällä. 

Pajaan mahtuu rajallinen määrä osallistujia, joten toimi nopeasti! Tausta-aineiston löydät tämän linkin takaa (Aukeaa uuteen ikkunaan Issuu-palvelussa)

Ohjelmassa on innostavaa työpajatyöskentelyä, sekä loistava tilaisuus viedä yhteistä organisaatiotamme kohti yhä parempaa tulevaisuutta.

 

Opiskelija on JYYn liiketoimintastrategiatyössä opiskeluarjen asiantuntija

Opiskelijan näkökulmasi on korvaamaton JYYn liiketoiminnan suuntaamiselle tulevaisuuteen, ja siksi arvostamme suuresti osallistumistasi tähän intensiivipäivään. Et tarvitse työpajassa mitään ennakkotietoja, oma henkilökohtainen opiskelijanäkökulmasi riittää.

JYYn toiminnasta, opiskelija-asumisesta, Ilokivestä, Rentukasta, Kortepohjasta, opiskelijajärjestöistä tai Jyväskylän kaupungin kehittämisestä innostuneisuudesta saattaa olla hyötyä, mutta niitä tai muutakaan ennakko-osaamista ei edellytetä pajaan osallistuvilta: juuri sinä tiedät, millaisessa tulevaisuudessa kaltaisesi opiskelijan olisi parasta elää.