Ismo Puhakka JYYn jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin opintovapaan sijaiseksi

Ismo Puhakka
Ismo Puhakka valittiin JYYn jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin opintovapaan sijaiseksi. Kuva: Elias Peltonen.

JYYn jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin opintovapaan sijaiseksi on valittu Ismo Puhakka.

Puhakka on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan taidehistoria. Puhakka on väitellyt filosofian tohtoriksi yleisestä historiasta Firenzessä European University Institutessa (EUI). Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa rakennusteollisuudessa ja tapahtumien järjestämisen parissa.

On mahtavaa päästä mukaan ylioppilaskunnan vauhdikkaaseen toimintaan ja odotan innolla uuden duunin haasteita. Haluan omalla työlläni tukea opiskelijoita arjen haasteissa ja toimia järjestötyön sillanrakentajana.

Puhakan laaja-alainen osaaminen ja kokemus kehitystyöstä keräsivät erityisesti kiitosta rekrytoinnista vastaavalta ryhmältä. 

 –Ismossa yhdistyy ainutlaatuisella tavalla luovuus, rohkeus ja rauhallisuus. Uskon vahvasti, että jäsenistömme tulee jatkossakin lähtemään toimistolta hyvillä mielin, sillä Ismolla on kyky kohdata kaikki ihmiset lempeydellä ja ymmärrystä huokuen, hehkuttaa JYYn toiminnanjohtaja Minna Oinas.

Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri hoitaa päivittäistä jäsenpalvelua ja on monelle opiskelijalle ensimmäinen kontakti ylioppilaskuntaan. Jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri neuvoo ja tukee JYYn piirissä toimivia järjestöjä, järjestää koulutuksia ja koordinoi järjestöavustuksia. Jäsenpalvelu- ja järjestösihteerin tehtävänä on kehittää JYYn järjestösektorin sekä ylioppilaskunnan piirissä toimivien järjestöjen toimintaa eteenpäin.

Puhakka tulee sijaistamaan nykyistä jäsenpalvelu- ja järjestösihteeriä, joka jää 15 kuukauden mittaiselle opintovapaalle tammikuusta 2020 alkaen.

Lisätietoja

Minna Oinas
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
+358 45 138 6816