Jenni-Mari Penttinen JYYn uudeksi talouspäälliköksi

JYYn uudeksi talouspäälliköksi on valittu filosofian ja kauppatieteiden maisteri Jenni-Mari Penttinen. 30-vuotias Penttinen on valmistunut filosofian maisteriksi vuonna 2011 ja kauppatieteiden maisteriksi vuonna 2012.

Penttinen siirtyy tehtävään JYNET-konsernista, jossa hän on toiminut 5 vuoden ajan talouspäällikkönä sekä tämän ohella myös toimitusjohtajana viimeisen kahden vuoden ajan ennen äitiyslomalle siirtymistä. Tällä hetkellä äitiyslomalla oleva Penttinen suuntaa kohti uusia haasteita hyvillä mielin.

“Odotan innolla uusia haasteita. JYY on mielenkiintoinen työympäristö, joka tarjoaa mahdollisuuksia uuden oppimiseen ja oman osaamisen kehittämiseen. Odotan mielenkiinnolla myös työskentelyä julkisella puolella, sillä aiemmin olen työskennellyt yksityisen sektorin tehtävissä”, Penttinen kommentoi.

“Olen hyvin tyytyväinen, että Jenni-Mari siirtyy meille talouspäälliköksi. Hänellä on sopiva tausta ja kokemus kehittämään JYYn taloutta muuttuvassa toimintaympäristössä Toivotan hänet lämpimästi tervetulleeksi ja suuret kiitokset myös rekrytointiryhmän jäsenille hyvästä tiimityöstä ja sparrauksesta”, JYYn toimitusjohtaja Marko Huttunen kertoo.

Penttinen aloittaa tehtävissään 1.1.2018. Talouspäällikön työpiste sijaitsee ylioppilaskunnan Vehkakujan toimistolla.

Lisätietoja:

Marko Huttunen
Toimitusjohtaja
050 329 2563
marko.huttunen@jyy.fi