JYY esittää Teemu Vasamaa Suomen ylioppilaskuntien liiton hallitukseen vuodelle 2018

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYY esittää Teemu Vasamaa Suomen ylioppilaskuntien liiton (SYL) hallituksen jäseneksi vuodelle 2018. Päätös ehdolle asettamisesta tehtiin edustajiston kokouksessa 21.9.2017.

23-vuotias Vasama opiskelee Jyväskylän yliopistossa viidettä vuotta pääaineinaan aikuiskasvatustiede ja matematiikka. Vasama on toiminut JYYn hallituksen varapuheenjohtajana vuonna 2016 vastuualueinaan korkeakoulupolitiikka, kansainvälisyys ja kampuskehitys sekä hallituksen puheenjohtajana vuonna 2017.

“Aloitin ainejärjestötoiminnassa fuksivuotenani ja nyt toimin toista vuotta ylioppilaskuntani hallituksessa. Into opiskelijoiden edunvalvontaa kohtaan on kuitenkin vuosien varrella vain kasvanut, ja nyt haluan viedä kokemukseni ja osaamiseni kansalliselle tasolle”, ehdokas kertoo.

“Ajankohtaiset haasteet – kuten duaalimallin tulevaisuus ja kansainvälisten opiskelijoiden lukuvuosimaksut – kaipaavat kaltaistani pitkän linjan toimijaa, ja palan innosta päästä tekemään töitä opiskelijoiden puolesta Lapinrinteelle”, Vasama jatkaa.

Ylioppilaskunnan puheenjohtaja Eyüp Yilmaz on tehnyt Vasaman kanssa yhteistyötä jo useamman vuoden ajan ja kertoo olevansa vaikuttunut hänen osaamisestaan opiskelijoiden edunvalvojana.

“Teemun kanssa on ollut ilo uudistaa ja kehittää ylioppilaskuntamme toimintaa eteenpäin. Teemu on määrätietoinen ja helposti lähestyttävä tiimipelaaja, jonka koulutuspoliittista osaamista SYL tarvitsee ensi vuoden hallitukseensa.”, Yilmaz toteaa.

SYL:n hallitus vuodelle 2018 valitaan liittokokouksessa 17.-18.11.2017 Tampereella.

Lisätietoja:

Teemu Vasama
ehdokas
pj@hallitus.jyy.fi
045 137 1964

Eetu Kreivi
JYYn toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
045 138 6816