JYY etsii koordinaattoria hyvinvointiviikolle

Hyvinvointiviikko on JYYn ja järjestämä tapahtuma, jossa opiskelijat pääsevät osallistumaan erilaisiin hyvinvointitapahtumiin. Hyvinvointiviikko on tänä vuonna 5.-11.10. ja sen päätapahtuma on Mielen kulttuuri -seminaari, joka järjestetään 8.10. Lisäksi hyvinvointiviikolla on muuta hyvinvointiin liittyvää ohjelmaa ja tapahtumaa sekä liikunta-approt, joiden järjestämisestä vastaa erillinen liikunta-appro koordinaattori.

Hyvinvointiviikon koordinaattorin tehtäviin kuuluvat:

  • Hyvinvointiviikon suunnittelu ja käytännön järjestelyt
  • Mielen kulttuuri -seminaarin suunnittelu ja järjestäminen
  • Yhteistyötahojen hankkiminen tapahtumalle (mm. puhujat Mielen kulttuuri -seminaariin) 
  • Tapahtumaviestintä ja tapahtuman markkinointi

Hyvinvointiviikon koordinaattori vastaa tapahtuman kokonaisuudesta ja toteutuksesta. Koordinaattori toimii tehtävässään yhteistyössä JYYn kanssa, joka perehdyttää tehtävään ja tukee koordinaattoria.

Valittavalta koordinaattorilta toivotaan erityisesti:

  • Kiinnostusta hyvinvointiin
  • Oma-aloitteisuutta ja innovatiivisuutta
  • Hyviä yhteistyötaitoja
  • Organisointi- ja projektinhallintataitoja; kokemus katsotaan eduksi
  • Kykyä viestiä tapahtumasta innostavasti sekä suomeksi että englanniksi; hyvät sometaidot

Tehtävä on projektiluontoinen ja alkaa heti, kun valinta on suoritettu. Suurin työmäärä painottuu elo-lokakuulle 2020. Tapahtuman jälkeiset työt ja loppuraportointi vievät vielä hieman aikaa lokakuun lopussa. Projektikoordinaattorin palkkio on yhteensä 750 euroa ja se maksetaan projektin jälkeen verokortilla. 

Lähetä avoin hakemus 14.05.2020 mennessä sähköpostin liitetiedostona pdf-muodossa osoitteeseen sopo-asiantuntija@jyy.fi. Sähköpostin otsikoksi tulee merkitä ”Hyvinvointiviikon koordinaattori”. Kerro hakemuksessasi mahdollisesta kokemuksesta tapahtumajärjestämisestä / projektihallinnasta, miksi olisit hyvä koordinaattori sekä lyhyesti siitä, miten sosiaalisen median käyttö on sinulla hallussa. Hakemukset käsitellään luottamuksellisesti vain rekryryhmän kesken ja poistetaan haun jälkeen. Vain hakuohjeiden mukaiset hakemukset huomioidaan!

Hakijat valitaan hakemusten perusteella haastatteluihin, jotka pidetään viikolla 21 etähaastatteluina verkkoympäristössä. JYY toivottaa tervetulleeksi kaikki hakijat opiskelualaan tai muuhun taustatekijään katsomatta! 

Lisätietoja tehtävästä antavat

Juulia Saukkonen
JYYn sosiaalipoliittinen asiantuntija
sopo-asiantuntija@jyy.fi

Karoliina Hollmén
JYYn hallituksen jäsen (sosiaalipolitiikka, hyvinvointi ja liikunta)
karoliina.hollmen@jyy.fi