JYY hakee koordinaattoria kehitysyhteistyön teemaviikolle 2018

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) kehitysyhteistyövaliokunnassa on haettavana kehitysyhteistyön teemaviikon koordinaattorin pesti.

JYY on järjestänyt kehitysyhteistyön teemaviikkoa jo useiden vuosien ajan. Koordinaattoria haetaan jo loppukeväästä, koska suunnittelutyö pitäisi pystyä aloittamaan kesällä.

Koordinaattori on valiokunnan kanssa vastuussa teemaviikon järjestelyistä. Koordinaattori kokoaa ympärilleen opiskelijoista koostuvan vapaaehtoisryhmän, jonka kanssa yhteistyössä koordinaattori suunnittelee ja järjestää paikallisen teemaviikon sekä tuottaa materiaalia tapahtumaan. Työtä on eniten lokakuussa järjestettävän teemaviikon aikaan.

Hakijalta edellytetään sujuvaa englannin kielen taitoa sekä suomen kielen ymmärrystä. Lisäksi eduksi katsotaan aiempi kokemus tai tietämys projektityöstä, tiedottamisesta, kehitysyhteistyöstä ja ryhmän johtamisesta.

Koordinaattorina toimiminen tarjoaa erinomaisen mahdollisuuden oppia monipuolisesti kehitysyhteistyöstä, projektityöstä, viestinnästä ja ryhmän johtamisesta käytännössä. Apuna koordinaattorilla on JYYn kehysektori ja teemaviikon vapaaehtoisryhmä.

Tehtävästä maksetaan 300 euron suuruinen palkkio.

Hakuaika päättyy 6.5. haastattelut järjestetään viikoilla 21. Mahdollisuus myös Skype-haastatteluun. Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ansioluetteloineen sähköpostitse osoitteeseen kv-asiantuntija@jyy.fi.

Lisätietoja:

Vuoden 2017 koordinaattori Piia Suoranta
piia.k.suoranta (a) student.jyu.fi

Kansainvälisten asioiden asiantuntija Ágnes Stojcsics
kv-asiantuntija (a) jyy.fi