JYY hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa

Onko edunvalvonta intohimosi? Pidätkö aina heikompien puolta? Harmitteletko usein miksei taaskaan ole huomattu ottaa erityisryhmiä ja esteettömyyttä yliopiston, ylioppilaskunnan tai yhteiskunnan uudistuksissa? Haluatko osaksi eloisaa ja alati kehittyvää JYY-tiimiä? No tule ihmeessä meille töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1. marraskuuta alkaen tai sopimuksen mukaan. Olemme 12 000 opiskelijan muodostama aktiivinen ja vaikuttava yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa.

Edunvalvonta sosiaalipoliittisissa kysymyksissä (hyvinvointi, asuminen, toimeentulo, yhdenvertaisuus, esteettömyys ja liikunta), eli muun muassa sosiaalipoliittisten asioiden seuraaminen ja valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle, on asiantuntijan työn perusta. Sosiaalipoliittinen asiantuntija edustaakin ylioppilaskuntaa ja sen jäseniä monissa ylioppilaskunnan ulkopuolisissa toimielimissä ja tekee jatkuvaa yhteistyötä monen sidosryhmämme (mm.  YTHS, yliopisto, korkeakoululiikunta) kanssa.

Toinen merkittävä osa tehtävänkuvaa on opiskelijoidemme neuvonta. Sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii myös ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilönä, tukee ja innostaa vapaaehtoisia muun muassa valiokuntatyöskentelyn muodossa ja osallistuu yliopiston tutorkoulutuksen järjestämiseen.

Kaikki työntekijämme ovat taitavia viestijöitä ja jokainen pääsee kehittämään ja järjestämään oman toimintasektorinsa tapahtumia sekä osallistumaan isompien tapahtumiemme järjestelyihin ja ideointiin. Varsinainen tapahtumatuottaja sinun ei silti tarvise olla, sellainen löytyy viereisestä tiimitoimistosta! Jaamme toimistomme ja arkemme aktiivisen hallituksemme kanssa. Lähityöparisi löytyvät edunvalvonnan asiantuntijoistamme sekä hallituksen vastuuhenkilöistä.

Haussa sosiaalipolitiikan ihmeidentekijä

Etsimme edunvalvonnan ihmeidentekijää, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Etsimämme henkilön rinnassa sykkii rohkea ja viisas sydän joka palaa halusta oppia ja kehittää uutta.

Edellytämme sinulta erinomaisia viestintätaitoja, erinomaista kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englanninkielistä viestintää. Lisäksi edellytämme korkeakouluopintoja ja opiskelijoiden sosiaalipoliittisten kysymysten ymmärrystä. Katsomme eduksi ylioppilaskuntakentän laajempaa ymmärrystä ja näyttöä vaikuttavasta edunvalvontatyöstä.

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hallitset haastavat ja herkät asiakaspalvelutilanteet sekä nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja toimintaympäristöt. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 1847,36 euroa kuukaudessa (työaika 36h 15min/vk), jonka lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät.

Tarjoamme sinulle muun muassa:

  • monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittämään osaamistasi

  • osaavan, intohimoisen ja innostavan työyhteisön tuen

  • mahdollisuuden hakea asumaan JYYn omistamiin asuntoihin

  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen

  • joustavan työajan sekä kahdeksan TES-vapaata vuodessa

  • liikunta- ja kulttuuriseteliedun

Toimita hakemuksesi ensisijaisesti sähköpostilla pdf-muotoisena liitteenä perjantaihin 26. lokakuuta 2018 klo 9.00 mennessä osoitettuna JYYn hallitukselle. Voit toimittaa hakemuksesi myös kirjallisena JYYn keskustoimistoon. Sähköpostin otsikkokenttään tai kuoreen merkintä ”sosiaalipoliittisen asiantuntijan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään tiistaina 30. lokakuuta 2018.

 

Hakemukset:

Sähköpostitse: toiminnanjohtaja@jyy.fi

Postitse: JYY, Keskussairalantie 2, 40600 Jyväskylä

Lisätietoja :

Ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja Minna Oinas | toiminnanjohtaja@jyy.fi | 045 138 6816

(hakijoita varten erityisesti varattu aika torstaina 25. lokakuuta klo 10-11)

Sosiaalipoliittinen asiantuntija Jonna Varsa | sopo-asiantuntija@.jyy.fi | 050 307 0540

 

Jyväskylässä 19.10.2018

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan hallitus