JYY-Palvelut Oy hakee yhteisömanageria Kortepohjan ylioppilaskylään

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) kokonaan omistama JYY-Palvelut Oy tuottaa monipuolisesti rakennuttamisen ja teknisen isännöinnin palveluja sekä kiinteistönhuolto- ja siivouspalveluja JYY:n omistamiin kiinteistöihin. 

Kortepohjan ylioppilaskylän keskus, elävän kylän sydän Rentukka on avautunut uusittuna tammikuussa 2018. Rentukassa on kuntosali, opiskelu- ja kerhotiloja sekä Semman ravintola. Rentukka on kodikas paikka, jossa alueen opiskelijat ja kaupunginosan asukkaat voivat viettää aikaa, opiskella ja tavata toisiaan. Lue lisää Rentukan nettisivulta.

Etsimme nyt JYY-Palveluille yhteisömanageria / asukasisännöitsijää toistaiseksi voimassa olevaan, kokopäiväiseen työsuhteeseen 1.1.2019 alkaen tai heti sopivan henkilön löydyttyä. 

Monipuolinen tehtävänkuva

Tehtävässäsi yhteisömanagerina rakennat ja ylläpidät JYY:n asukasyhteisöjä vuorovaikutuksessa opiskelijoiden kanssa. Työpisteessäsi Rentukan Infossa sekä kotikäynneillä Ylioppilaskylän asunnoissa tapaat asukkaita, tuotat opiskelijan arjessa tarpeellisia lisäpalveluita sekä koordinoit ja kehität asukasyhteisön tapahtuma- ja kerhotoimintaa. Asukasisännöinnin työtehtävissä kohtaat asukkaita, joiden asumisen arjen hallinta on järkkynyt syystä tai toisesta, ja turvaat heidän asumistaan tai ohjaat heitä eteenpäin eri tilanteissa. Ylläpidät ja rakennat ammatillista verkostoa opiskelijan arjen sujuvoittamiseksi.

Pääasiallinen toimenkuvasi ja työn ydin muodostuu asiakaspalvelusta ja asukkaiden kohtaamisista sekä asukkaille suunnatusta toiminnasta tiedottamisesta. Tehtäviisi kuuluu myös tilavarauksiin ja avainhallintaan liittyviä tehtäviä, maksuliikennettä, yhteisössä toimivien harrastusryhmien yhteyshenkilönä toimimista ja yhteistoimintaa asukkaiden kanssa. Infopiste toimii osana ylioppilaskylän asumisen huolto-, ylläpito- ja asukasisännöintipalveluita palveluohjaajan alaisuudessa.

Toivomme sinulta

Toivomme, että olet helposti lähestyttävä ja asiakaslähtöinen. Sinulla on hyvä ihmistuntemus ja sosiaaliset taidot. Tarvittaessa ohjaat asukkaita asumisen käytännön toimissa ammattimaisesti. Samalla järjestät kokonaisia yleisötapahtumia esiintyjineen ja äänentoistoineen turvallisuutta unohtamatta.

Odotamme sinulta

 • innostusta asukasyhteisön rakentamiseen ja luomiseen
 • kykyä organisoida ja priorisoida työtehtäviäsi
 • palveluhalukkuutta
 • itsenäistä ja käytännönläheistä työotetta, itseohjautuvuutta
 • kykyä ja intoa ottaa vastuu Rentukkatalon some-kanavien sisällöntuotannosta
 • ymmärtämystä opiskelijan arjesta

Tehtävässä menestyminen edellyttää 

 • kokemusta ohjaavista työtehtävistä
 • soveltuvaa koulutusta (esim. sosiaali- tai kiinteistöala)
 • kokemusta ammattimaisesta asiakasviestinnästä ja sisällöntuotannosta sosiaalisen median kanaviin
 • järjestötoiminnan tuntemusta
 • hyviä ict-taitoja
 • erinomaista suomen ja englannin kielen taitoa

Tarjoamme sinulle

Valitulle henkilölle tarjoamme näköalapaikan ja näkyvän roolin legendaarisessa Kortepohjan ylioppilaskylässä, itsenäisen työn alati muuttuvassa ympäristössä sekä mahdollisuuden kehittää tästä työtehtävästä itsesi näköisen.

Työ tehdään arkipäivisin. Edellytämme sinulta joustavuutta työaikojen suhteen yleisötapahtumien järjestäjänä. Palkkaus tapahtuu KIPA-TES mukaisesti (PR 6).

Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa JYY-Palveluiden Palveluohjaaja Sanna Kuisma puh. 050 375 7051 5.12. klo 13-14 ja 7.12. klo 9-11 sekä Eilakaislan henkilöstökonsultti Kaisa Immonen, puh. 0400 270 860 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi.

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 11.12.2018 mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi