JYYTISET viikolle 5/2018: Hakuja käynnissä, Lindy Hopia ja paljon muuta!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 29.1.-4.2.2018

  • Keskustoimisto suljettu perjantain
  • Vielä ehdit…
  • Amazing Race Jyväskylä etsii yhteistyötahoja ja talkoolaisia!
  • Viikon leffat
  • Jylkkärin avustajapalaveri
  • Vapaaehtoiseksi Jyväskylän Kesään?
  • Liikuntavaliokunta kokoontuu
  • Lindy Hopin alkeiskurssi
  • Riittävätkö metsät? -keskustelupaneeli metsiemme tilasta

KESKUSTOIMISTO SULJETTU PERJANTAINA

JYYn keskustoimisto Ilokivellä suljettu perjantaina 2.2. toimiston yhteisen päivän vuoksi. Ma-to palvellaan normaalisti 12-16. Keskustoimistolta saat mm. lukuvuositarrat, lainatavarat ja JYYn lakkimerkit.

VIELÄ EHDIT…

… vastata Jylkkärin kyselyyn hyvis-toiminnasta.

Kysely: https://www.jylkkari.fi/2018/01/kerro-meille-mita-mielta-olet-jyvaskylan-yliopiston-hyviksista/

… hakea JYYn kehitysyhteistyökoordinaattoriksi. Haku päättyy 31.1.2018.

Lisätietoja: https://jyy.fi/mahdollisuutesi-tassa-olisiko-sinusta-jyyn-kehitysyhteistyokoordinaattoriksi/

AMAZING RACE JYVÄSKYLÄ ETSII YHTEISTYÖTAHOJA JA TALKOOLAISIA!

Amazing Race Jyväskylä on polkaistu käyntiin ja yhteistyökumppanien etsintä käy nyt kuumana! Talkoolaisia etsitään erityisesti tapahtuman tuotantoon, viestintään ja rasteihin liittyviin tehtäviin. Mikäli kiinnostuit tehtävistä, yhteistyöstä tai rastien järjestämisestä, ota yhteyttä!
Lisätietoja: arj-projektikoordinaattori@jyy.fi

VIIKON LEFFAT

KASVOT, KYLÄT (2017)
Ma 29.1. klo 18, Ilokiven alakerta
Kun 89-vuotias ranskalaisen elokuvan grand old lady, historian ensimmäisenä naisena kunnia-Oscarilla palkittu Agnès Varda ja 34-vuotias anonyymi katutaiteilija JR kohtaavat, syntyy valkokangaspari vailla vertaa. Tämä epätodennäköinen mutta valloittava duo kiertää summamutikassa Ranskan pikkukyliä, tapaa tavallisia ihmisiä ja valokuvaa heidät. Liput: 6/8€

THE SQUARE (2017)
Ti 30.1. klo 18, Ilokiven alakerta
Christian on nykytaiteen museon arvostettu kuraattori, jolle työ on kaikki kaikessa. Hänen tuleva näyttelynsä ”The Square” on kantaaottava tilataideteos, jossa yleisö haastetaan auttamaan lähimmäistään. Mutta joskus on vaikea yltää omiin yleviin periaatteisiinsa: Christianin kännykkä varastetaan ja hänen oma tökerö käytöksensä johtaa nolojen tilanteiden kierteeseen. Liput: 6/8€

JYLKKÄRIN AVUSTAJAPALAVERI

Ti 30.1. klo 16, Ylä-Ruthin kabinetti
Tule tekemään kanssamme lehteä, jota opiskelijat haluavat lukea! Aiempaa kokemusta kirjoittamisesta tai valokuvaamisesta ei vaadita, vaan toimitus auttaa tarvittaessa. Tarjolla kahvia ja teetä sekä pientä purtavaa.
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/545496392484798/

VAPAAEHTOISEKSI JYVÄSKYLÄN KESÄÄN?

Haluatko mukaan toteuttamaan monitaidefestivaali Jyväskylän Kesää? Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi! Mukaan toivotaan niin uusia kuin vanhojakin vapaaehtoisia. Oleellista on reippaus, ystävällisyys ja palvelualttius. Haemme myös kokeneempia vapaaehtoisia tiiminvetäjiksi. Tarjoamme vapaaehtoisillemme koulutuksen, mainiot työedut sekä unohtumattomia elämyksiä.
Lisätietoa: http://jyvaskylankesa.fi/vapaaehtoiseksi/

LIIKUNTAVALIOKUNTA KOKOONTUU

Ke 31.1. klo 16.15, Ilokiven ravintolan takaosa
Liikuntavaliokunta toimii järjestämällä noin kerran kuussa kokouksen, jossa kaikki liikunnasta kiinnostuneet ylioppilaskunnan jäsenet kokoontuvat ideoimaan erilaisia liikuntatapahtumia sekä keskustelemaan liikunnasta, liikuntatarjonnasta, urheilusta ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Tervetuloa mukaan!
Lisätietoja: https://www.facebook.com/groups/256498882731/

LINDY HOPIN ALKEISKURSSI

To 1.2. klo 17-18.30, Liikunnan rytmiikkasali
Lindy Hop on hauska, energinen paritanssi, joka on peräisin 1930-luvun New Yorkista. 4 kerran alkeiskurssilla tutustumme Lindy Hopin perusteisiin, rytmityksiin ja vienti-seurantaan. Ilmoittautuminen mielellään oman parin kanssa. Hinta: 25€
Lisätietoja: https://www.korkeakoululiikunta.fi/fi/yliopistoliikunta/kurssit/liikuntakurssit/tanssit-kansio/tanssit/view#section-portalview-box-keski-tanssit0

RIITTÄVÄTKÖ METSÄT? -KESKUSTELUPANEELI METSIEMME TILASTA

La 3.2 . klo 12-16, kaupunginkirjaston Minnansali
Suomi haluaa lisätä metsähakkuitaan 15 miljoonaa kuutiometriä vuodessa eli noin 25% nykyisestä. EU on jokseenkin eri mieltä – monet tutkijat täysin eri mieltä. Tervetuloa seuraamaan asiantuntevaa keskustelua metsiemme tilasta!
Lisätietoja: https://www.facebook.com/events/156129841809204/