Suunnittele kansi JYYn lukuvuosikalenterille 2021–22!

JYY tuottaa vuosittain jäsenistölleen maksuttoman lukuvuosikalenterin. Tänä vuonna kalenterin kansikuva valitaan suunnittelukilpailulla, jonka aiheena on Ilokivi. Voittaja palkitaan S-ryhmän lahjakortilla (arvo 100€).

kaksi lukuvuosikalenteria ylioppilastalon edessäVoit tulkita kilpailun aihetta haluamallasi tavalla. Myöskään teoksen toteutusmuotoa ei ole rajattu vaan se voi olla esimerkiksi valokuva, digitaalisesti toteutettu teos tai vaikkapa maalaus. Osallistumiseen riittää myös luonnos, jonka pohjalta JYYn viestintäsektori työstää lopullisen kansikuvan.

JYYn lukuvuosikalenterin kannen koko on 105 x 155 mm ja siinä on kierteet kannen vasemmassa reunassa. Voit ladata halutessasi pohjatiedoston tästä.

Kannessa tulee olla tilaa JYYn logolle sekä vuosimerkinnälle 2021–2022. Voit halutessasi myös asetella ne teokseesi valmiiksi. JYYn logot löytyvät täältä.

Varmistathan, että sinulla on käyttö- tai tekijänoikeudet kaikkeen käyttämääsi materiaaliin.

Lähetä ehdotuksesi viimeistään 25.5. klo 23:59 oheisen lomakkeen kautta tai sähköpostitse osoitteeseen lotta.tuominen@jyy.fi. Muistathan mainita sähköpostissa nimesi ja puhelinnumerosi.

Tarkemmat säännöt voit lukea täältä.

Onnea kilpailuun!

Kilpailu on päättynyt!