Ilokivi – koko kaupungin jalokivi

Ravintola Ilokivi korostaa toiminnassaan vastuullisuutta ja yhteisöllisyyttä. Uudistettu ravintola tarjoaa lähellä tuotettua, laadukasta ruokaa ja palvelee entistä laajemmilla aukioloajoilla. Ilokivi on mukava ja rauhallinen taukopaikka alueella työskenteleville ja asuville. Tänne on helppo tulla myös lasten kanssa.

Asiakastilaisuuksia, konferensseja, seminaareja ja kokouksia varten voit varata helposti Ilokivestä tilan ja tarjoilut yhdessä. Ilokiven tiloissa on järjestetty suuria ja pieniä yksityistilaisuuksia, kuten illallisia, kutsuvierastilaisuuksia, konsertteja ja häitä.

Voit varata itsellesi tai asiakkaallesi kompaktin kokoustilan, koko ruokasalin tai vaikkapa kahden kerroksen molemmat salit.

Tutustu Ilokiveen

Ravintola Ilokivi

  • Toimii Alvar Aallon arkkitehtitoimiston suunnittelemassa Ylioppilastalo Ilokivessä, joka on valmistunut vuonna 1965.
  • 230 asiakaspaikkaa
  • Lounasruokailijoita päivittäin 800-900
  • Palvelee vuoden 2018 uudistuksen jälkeen myös tilausravintolana.

Semma – Better Food. Better thinking.

Semma huolehtii kehon ja mielen energianlatauksesta. Semmalaiset tarjoavat asiakkaiden omia valintoja tukevia, monipuolisia vaihtoehtoja ruokailuun, panostaen laadukkaisiin ja vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin sekä makuun. JYY on mukana osakkaana 40 prosentin osuudella.

Visio: Suomen ajatuksia herättävin kampusravintola

Mieleenpainuvat ja elämykselliset asiakaskokemukset syntyvät kokeilemalla rohkeasti uutta ja yhdistämällä ihmisiä Jyväskylän yliopiston kampuksella. Semmalaiset pyrkivät myös herättämään keskustelua ja ottamaan kantaa ajankohtaisiin asioihin.

Kampusravintoloita on yhteensä 14 eri puolilla kaupunkia ja yliopistoa. Rentukka sijaitsee Kortepohjan ylioppilaskylässä, Novelli Jyväskylän kaupunginkirjastossa ja Lozzi Seminaarinmäellä. Lozzilla on myös konditoria Semma Bakery, jossa valmistetaan herkkuja artesaanileivistä kondiittorileivoksiin ja kakkuihin.

Semmalaiset huolehtivat myös monipuolisten juhlapalveluiden toteuttamisesta. Semman palveluita käyttävät opiskelijat, yliopiston henkilökunta ja kaupunkilaiset.

Tutustu Semmaan

Semma Campus Restaurants Oy

  • Toimipisteitä eri puolilla Jyväskylän keskustaa
  • 14 ravintolaa ja kahvilaa, oma leipomo ja juhlapalvelut
  • Osakkaina JYY (40%), Jyväskylän yliopisto (15 %) ja Fazer Food Services Oy (45 %).
  • Eri toimipisteissä yhteensä lähes 100 työntekijää