Kyselytutkimus Soihdun palveluihin liitetyistä mielikuvista

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan JYYn liiketoiminta on v. 2020 saanut uuden nimen: Soihtu. Soihtu hallinnoi ja kehittää ylioppilaskunnan kiinteistöomaisuutta ja liiketoimintaa, vuokraa asuntoja Kortepohjassa ja Vehkakujalla, tuottaa ravintola-, tapahtuma- ja juhlapalveluja Ilokivessä sekä hallinnoi, ylläpitää ja kehittää JYYn kiinteistöjä.

Meitä kiinnostaa, kuinka hyvin liiketoimintamme ja sen tuottamat palvelut – esimerkiksi Soihtu Asuminen, ravintola Ilokivi ja Rentukka-talo – tunnetaan eri asiakasryhmien keskuudessa. Tuloksia käytetään palveluidemme kehittämiseen entistä kiinnostavammiksi, paremmin saavutettaviksi ja helpommin löydettäviksi. Voitkin vastata kyselyyn, vaikka et olisi aiemmin edes kuullut näistä palveluista.

Valitse kyselylinkki opiskelupaikkasi mukaan:

Opiskelen Jyväskylän yliopistossa 

Opiskelen muussa korkeakoulussa

Kyselyyn vastaaminen on helppoa ja vie n. 4 minuuttia vastauksistasi riippuen. Kyselyn lopuksi voit jättää yhteystietosi, jos haluat osallistua arvontaan: kaikkien yhteystietojensa jättäneiden kesken arvomme 3 kpl 30 € lahjakortteja Ravintola Ilokiveen.

Lähestymme osaa asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme myös henkilökohtaisella vastauslinkillä. Jos olet saanut henkilökohtaisen linkin sähköpostiisi, vastaathan kyselyyn sen kautta!

Kyselyn toteuttaa Tietoykkönen Oy. Kyselyyn vastaaminen on vapaaehtoista. Vastaajien antamia yhteystietoja käytetään vain arvontavoittajien tavoittamiseen. Nimi- ja yhteystietoja ei yhdistetä vastauksiin missään tilanteissa eikä tietoja luovuteta kolmansille osapuolille tai käytetä myynti- tai markkinointitarkoituksiin.

Kysely on avoinna 25.10.2020 saakka.