Teemu Rahikka on JYYn uusi kulttuurituottaja

Työskentelyn JYYn uutena kulttuurituottajana on aloittanut 27-vuotias Teemu Rahikka. Rahikka on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi vuonna 2016 pääaineenaan musiikkitiede. Aiemmin hän on työskennellyt muun muassa Ilmajoen musiikkijuhlilla sekä GameSound-pelimusiikkitapahtuman parissa.

“Olen aloittanut uudet työt innokkailla fiiliksillä. Syksyn osalta odotan erityisesti Kampus kinon toiminnan kehittämistä. Myös esimerkiksi keväällä järjestettävää Jyrockia odotan jo innolla”, Rahikka toteaa.

Rahikan monipuolinen osaaminen saa kiitosta rekrytointiryhmään kuuluneelta hallituksen puheenjohtaja Teemu Vasamalta.

”Arvostimme erityisesti Teemun monipuolista osaamista kulttuurin eri lajeista sekä kattavaa viestintäkokemusta. On upeaa saada hänen kaltaisensa moniosaaja mukaan tiimiimme!”

JYYn kulttuurituottajana Rahikka vastaa Kampus Kinon elokuvista, Jyrock-festivaalista ja muista JYYn kulttuuririennoista sekä neuvoo jäsenistöä tapahtumajärjestämisessä. Kulttuurituottajan työpiste sijaitsee ylioppilaskunnan Ilokiven toimistolla.

Myös kaikilla opiskelijoilla on mahdollisuus osallistua ylioppilaskunnan kulttuuririentojen ideointiin ja järjestelyihin kulttuurivaliokunnassa. Tuore kulttuurituottaja haluaakin toivottaa kaikki kulttuuritoiminnasta kiinnostuneet mukaan valiokunnan toimintaan.

Lisätietoja:

Teemu Rahikka
Kulttuurituottaja
kulttuurituottaja@jyy.fi
+358 45 137 1961

Teemu Vasama
Hallituksen puheenjohtaja
pj@hallitus.jyy.fi
045 137 1964