Suunnittele kanssamme JYY:n tulevaisuutta. JYY:n liiketoimintastrategia tarvitsee visioitasi!

Miten sinä haluaisit asua tulevaisuudessa? Minkälaisia palveluita kodin yhteydessä tulisi olla? Mikä on Jyväskylän kiinnostavin kaupunginosa? Miten kulkeminen, syöminen ja muut palvelut pitäisi järjestää?

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) katsoo nyt tulevaisuuteen ja uudistaa liiketoimintastrategiaansa vastaamaan sinun odotuksiasi. Villeiltä utopistisilta ajatuksiltakaan emme halua välttyä.

Vastaa kyselyyn ja auta meitä suuntaamaan JYYn liiketoiminnan strategiaa!

JYY haluaa säilyttää paikkansa asuntorakentamisen edelläkävijöiden joukossa ja toteuttaa ennen näkemättömiä kaupunkikehityksen kokonaisuuksia. Siksi haluamme juuri sinun vastaavan kyselyymme.

Vastaaminen kestää noin 10 min. Kysely avautuu uuteen ikkunaan. Kysely on suomenkielinen.

Voit halutessasi myös osallistua arvontaan jättämällä yhteystietosi kyselyn loputtua aukeavalla lomakkeella. Pääpalkintona on 200 euron lahjakortti Multitronic -myymälään. Muita palkintoja ovat muun muassa 2 x 50 euron lahjakortti ruokakauppaan, 2 x 10 kpl:een lippuvihko Ilokiven lounasravintolaan, ja Lillukka-juhlatilan ilmainen käyttö yhden illan ajan v. 2019 aikana.

Kyselyyn voi vastata pe 8.3. – ke 27.3. välisenä aikana.

Kiitos osallistumisestasi!

Linkki kyselyyn tässä (aukeaa uuteen ikkunaan)

Päivitys 5.4.2019: Kyselyyn saatiin 354 vastausta. Arvontaan osallistui 283 henkilöä. Palkintoja voittaneille on ilmoitettu henkilökohtaisesti. Kiitos kaikille vastaajille ja onnea voittajille!