JYY hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa

Edit: Hakuaikaa on jatkettu. Aiemmin lähetetyt hakemukset otetaan huomioon. Haku päättyy ke 27.4. klo 12. Haastattelut toteutetaan viikon 18 lopussa.

Onko edunvalvonta intohimosi? Haluatko mukaan kehittämään opiskelijoiden etuja? Harmitteletko usein, miksei taaskaan ole huomattu ottaa erityisryhmiä ja esteettömyyttä yliopiston, ylioppilaskunnan tai yhteiskunnan uudistuksissa huomioon? Haluatko osaksi eloisaa ja alati kehittyvää JYY-tiimiä? Tule ihmeessä meille töihin!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hakee sosiaalipoliittista asiantuntijaa 13.6.2022 alkaen tai sopimuksen mukaan. Olemme 12 000 opiskelijan muodostama aktiivinen ja vaikuttava julkisoikeudellinen yhteisö. Toimimme jäsentemme edunvalvonta- ja palveluorganisaationa. 

Sosiaalipoliittisen asiantuntijan työn perusta on edunvalvonta sosiaalipoliittisissa kysymyksissä, joita ovat esimerkiksi hyvinvointi, terveys, asuminen, toimeentulo, yhdenvertaisuus, esteettömyys ja liikunta. Työtehtäviin kuuluu muun muassa sosiaalipoliittisten asioiden seuraaminen ja valmistelu ylioppilaskunnan hallitukselle. Sosiaalipoliittinen asiantuntija edustaa meitä ja meidän jäseniämme monissa ylioppilaskunnan ulkopuolisissa toimielimissä ja tekee jatkuvaa yhteistyötä monen sidosryhmämme, kuten muun muassa YTHS:n, yliopiston ja korkeakoululiikunnan, kanssa. 

Toinen merkittävä osa tehtävänkuvaa on opiskelijoidemme neuvonta. 

Sosiaalipoliittinen asiantuntija toimii myös ylioppilaskunnan häirintäyhdyshenkilönä, tukee ja innostaa vapaaehtoisia muun muassa valiokuntatyöskentelyn muodossa ja osallistuu tutorkoulutuksen järjestämiseen. 

Kaikki työntekijämme ovat taitavia viestijöitä ja jokainen pääsee kehittämään ja järjestämään oman toimintasektorinsa tapahtumia sekä osallistumaan ylioppilaskunnan suurimpien tapahtumien järjestelyihin ja ideointiin. Varsinainen tapahtumatuottaja sinun ei silti tarvitse olla, sillä sellainen löytyy työyhteisöstäsi! Jaamme toimistomme ja arkemme aktiivisen, opiskelijoista koostuvan hallituksen kanssa. Lähimmät työparisi löytyvät toimistomme asiantuntijoista sekä hallituksen vastuuhenkilöistä. 

Käy tutustumassa toimistomme porukkaan. 

Haussa sosiaalipolitiikan moniosaaja 

Etsimme edunvalvonnan moniosaajaa, joka pärjää vauhdikkaassa ja muuttuvassa toimintaympäristössä. Etsimämme henkilön rinnassa sykkii rohkea ja oikeudenmukainen sydän, joka palaa halusta oppia ja kehittää uutta. 

Edellytämme sinulta erinomaisia viestintätaitoja, kirjallista ja suullista suomen kielen taitoa sekä sujuvaa englannin kielen taitoa. Lisäksi edellytämme korkeakouluopintoja ja opiskelijoiden sosiaalipoliittisten kysymysten ymmärrystä. Katsomme eduksi ylioppilaskuntakentän laajemman ymmärryksen ja näytön vaikuttavasta edunvalvontatyöstä. 

Työn menestyksekäs hoitaminen edellyttää, että hallitset haastavat ja herkät asiakaspalvelutilanteet sekä nykyaikaiset sähköiset työvälineet ja toimintaympäristöt. Alkupalkkaus on ylioppilaskuntien työehtosopimuksen mukaisesti 2053,36 euroa kuukaudessa (työaika 36h 15min/vk), minkä lisäksi maksetaan mahdolliset kokemus- ja koulutuslisät. 

Tarjoamme sinulle muun muassa: 

  • monipuolisen ja haastavan tehtävän, jossa pääset toteuttamaan ideoitasi ja kehittämään osaamistasi 
  • osaavan, intohimoisen ja innostavan työyhteisön tuen 
  • mahdollisuuden hakea asumaan JYYn omistamiin asuntoihin 
  • vapaa-ajan tapaturmavakuutuksen 
  • joustavan työajan sekä kahdeksan TES-vapaata vuodessa
  • liikunta- ja kulttuuriseteliedun 

Toimita hakemuksesi ja ansioluettelosi sähköpostilla pdf-muodossa ke 27.4. klo 12 mennessä osoitteeseen toiminnanjohtaja@jyy.fi. Sähköpostin otsikkokenttään merkintä ”Sosiaalipoliittisen asiantuntijan haku”. Hakemukset kuitataan vastaanotetuiksi. Haastattelut järjestetään huhtikuussa viikoilla 16-17. Teetämme haastatteluun kutsuttavilla ennakkotehtävän. 

Hakemukset 

Sähköpostitse: toiminnanjohtaja@jyy.fi
Postitse: JYY, Keskussairaalantie 2, 40600 Jyväskylä 

Lisätietoja 

Minna Oinas
Ylioppilaskunnan toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
045 138 6816