JYY kokoaa uuden, yhteisen laulukirjan poikkitieteellisille sitseille

Read in English here.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta kokoaa syyslukukaudella 2023 uuden laulukirjan. Laulukirja tulee saataville keväällä 2024, ja se on JYYn jäsenille maksuton. Laulukirja julkaistaan digitaalisena, mutta mahdollisuuksien mukaan myös painettuna kirjana.

Uuden laulukirjan on tarkoitus helpottaa poikkitieteellisten sitsien järjestämistä ja toimia esimerkkinä sitsikulttuurin kehittämisessä. Uuden laulukirjan ei ole tarkoitus korvata muita, esimerkiksi ainejärjestöjen käytössä olevia laulukirjoja.

Laulukirjan kokoamisesta ja siihen liittyvistä päätöksistä vastaa JYYn jäsenistä valittava työryhmä. Laulukirja rahoitetaan mainostuloilla ja mainosmyyntiin tullaan kokoamaan halukkaista opiskelijoista koostuva myyntiryhmä. Opiskelijat saavat myymistään mainoksista 15% -provision.

Molempiin ryhmiin on avattu haku, joka päättyy perjantaina 10.11. klo 12:00. Työryhmään valituille ilmoitetaan valinnasta perjantaina 10.11. kello 17:00 mennessä. Työryhmien työskentelykieli on suomi. Voit hakea työryhmiin mukaan tämän Webropol-linkin kautta.

Jäsenistöllä ja ainejärjestöillä on mahdollisuus vaikuttaa uuteen laulukirjaan julkaistavan kyselyn kautta. Kysely tehdään suomeksi ja englanniksi.

Laulukirjaprojektia vetävät Aleksi Murtojärvi ja Nelli Rauhala. Myyntiryhmää johtaa Suvi Liukkonen.

Lisätietoja:

Suvi Liukkonen
tapahtumatuottaja

+358 45 137 1961
tapahtumatuottaja@jyy.fi