Kirjautumisongelma korjattu

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) edustajistovaalien ennakkoäänestys käynnistyi tänään 2.11. klo 8. Äänestys tapahtuu sähköisessä Vakka-järjestelmässä, johon kirjaudutaan yliopiston henkilökohtaisilla käyttäjätunnuksilla osoitteesta jyy.fi/aanesta. Järjestelmä on auki ennakkoäänestyspäivinä 2.-3.11. sekä varsinaisina vaalipäivinä 6.-8.11.2017 klo 8-20 välisen ajan. Vaaleissa valitaan ylioppilaskunnan ylin päättävä elin, edustajisto, kaudelle 2018-2019.

Ylioppilaskunta on saanut yhteydenottoja opiskelijoilta, jotka eivät päässeet äänestyksen käynnistyttyä kirjautumaan äänestysjärjestelmään. JYY on selvittänyt ongelmaa yhdessä Trevean ja Jyväskylän yliopiston kanssa. Ongelma on nyt korjattu ja näin kaikkien äänioikeutettujen pitäisi pystyä nyt kirjautumaan järjestelmään. Ongelman syynä oli häiriö yliopiston tietojärjestelmissä.

Jos sait järjestelmään kirjautuessasi ilmoituksen siitä, että sinulla ei ole äänioikeutta vaaleissa, ilmoitus todennäköisesti johtuu tästä nyt korjatusta ongelmasta. Vaaleissa äänioikeus on jokaisella yliopistoon läsnä olevaksi kirjoittautuneella perustutkinto-opiskelijalla sekä ylioppilaskunnan jäsenmaksun maksaneella vaihto- ja jatko-opiskelijalla.

Mikäli havaitset edelleen ongelmia äänestysjärjestelmään kirjautumisessa, ota yhteyttä JYYn toiminnanjohtajaan. Pahoittelemme ongelmasta aiheutunutta harmia!

Äänestyssivu: http://www.jyy.fi/aanesta

Lisätietoja

Eetu Kreivi
Toiminnanjohtaja
toiminnanjohtaja@jyy.fi
+358 45 138 6816