JYYn korkeakoulupoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Ira Vainikainen

JYYn korkeakoulupoliittiseksi asiantuntijaksi on valittu Ira Vainikainen. Vainikainen aloitti korkeakoulupoliittisen asiantuntijan sijaisena syksyllä 2023 ja jatkaa nyt tehtävässä vakituisesti. 

Aiemmin Vainikainen on toiminut JYYssä hallituksen korkeakoulupolitiikasta vastaavana jäsenenä 2019 sekä hallituksen puheenjohtajana vuonna 2020. Vainikainen on myös edustanut opiskelijoita Jyväskylän yliopiston hallituksessa vuosina 2022-2023. Koulutukseltaan Vainikainen on yhteiskuntatieteiden kandidaatti. 

”On hienoa päästä jatkamaan työtä opiskelijoiden paremman huomisen puolesta. Korkeakoulupolitiikan parissa eletään mielenkiintoista aikaa, eivätkä yliopistotkaan ole jännitteisen maailmantilanteen ja taloushuolien saavuttamattomissa”, Vainikainen toteaa. 

JYYn korkeakoulupoliittinen asiantuntija valvoo ja edistää yliopisto-opiskelijoiden etua niin Jyväskylässä kuin valtakunnallisella tasolla. Hän tekee vaikuttamistyötä yliopiston työryhmissä ja vastaa lisäksi yliopiston hallintoelinten opiskelijaedustajien valinnasta ja koulutuksista, sekä antaa neuvontaa opiskelijoiden oikeuksiin liittyvissä asioissa. 

”Ira vakuutti koko rekrytointiryhmän monipuolisella ja syvällisellä asiantuntijuudellaan korkeakoulupolitiikasta ja vaikuttamistyöstä. Olen erittäin iloinen, että saamme pitää Iran kaltaisen timanttisen edunvalvojan tiimissämme mukana”, kertoo JYYn toiminnanjohtaja Teemu Vasama. 

Lisätietoja

Teemu Vasama
Toiminnanjohtaja
teemu.vasama(a)jyy.fi
puh. +358 45 138 6816