JYYn ohjeet eduskuntavaalikampanjointia varten

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta kannustaa aktiiviseen keskusteluun eduskuntavaalien alla. JYYllä on oma eduskuntavaalikampanja, josta voi lukea lisää osoitteessa jyy.fi/vaalit2019/.

Yhteisön aktiivisuuden herättämiseksi kutsumme kaikki eduskuntavaalityötä tekevät näkymään kampuksella. Vaalien ajan ylioppilaskunta toivoo ehdokkaiden noudattavan seuraavia periaatteita.

Ylioppilaskunta ei järjestä tai nosta viestinnässään esille yksittäisen ehdokkaan tai puolueen vaalitilaisuuksia. Tilojamme voi kuitenkin hyödyntää vaalitilaisuuksia varten. Ilokiven aulaa voi varata ständeilyä varten JYYn viestintäasiantuntijalta (viestinta-asiantuntija@jyy.fi). Rentukan tiloista taas vastaa yhteisömanageri Jenna Pigg (info@rentukka.fi). Lisätietoa muiden tilojen varaamisesta löydät täältä.

Tilojen jakamisessa ehdokkaiden kesken noudatetaan tasapuolisuutta; pidätämme oikeuden tasata vuoroja kysytyimpinä aikoina.

JYYn omistamissa kiinteistöissä vaalimainosten jakelu ja kiinnittäminen on sallittua tavanomaisille mainoksille varatuilla paikoille ja tavanomaisia kanavia pitkin. Mainosten kiinnittäminen rakennusten julkisivuun ja huomiota herättävä ulkomainonta JYYn kiinteistöjen alueella ei ole sallittua.

Myös Jyväskylän yliopisto on julkaissut toimintamallin eduskuntavaaleihin liittyen. Yliopiston toimintamallin voi käydä lukemassa täällä.