JYYTISET viikolle 49/2018: Joulukonsertteja, kilpailuja ja Kortepohjan rikoksia viimeisen kerran!

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan viikkotiedote 3.12.-9.12.2018

TIEDOTTEET

 • Vuoden viimeiset Jyytiset ilmestyy 7.12.
 • Reilun kaupan tapahtumakonseptikisailu
 • Kansainvälisyyskilpailu
 • Joulupostia ikäihmisille

REKRYT

 • JYY hakee Amazing Race Jyväskylä -projektikoordinaattoria
 • JYY hakee päätoimittajaa ylioppilaslehti Jylkkäriin

MENOVINKIT

 • Puhkupillit proudly presents: For your ears only
 • Futsal-ykkönen: Riemu vs. SC Riverball
 • Opettajat ilman rajoja -esittely
 • Voice-kuoron Matkalla jouluun -konsertti
 • Kehyn lounaslippupromo
 • Demariopiskelijoiden itsenäisyyspäivän vastaanotto + vuosikokous + pikkujoulut
 • Hyväntekeväisyyskonsertti

VIIKON LEFFAT

 • Ensimmäisenä kuussa (2018)
 • M (2018)
 • Kortepohjassa tapahtuu rikoksia -elokuvanäytös

 

TIEDOTTEET

VUODEN VIIMEISET JYYTISET ILMESTYY 7.12.

JYYn keskustoimiston jäädessä joululomalle voi vuoden viimeisiin Jyytisiin laittaa tapahtumia koko loppuvuoden osalta. Ilmoita tapahtumasi viimeistään ke 5.12. Jyytiset palaavat taas tammikuun alkupuolella.

REILUN KAUPAN TAPAHTUMAKONSEPTIKISAILU

Vastausaika päättyy 9.12.

Kisailussa etsitään reilun kaupan tapahtumakonsepteja. Vain mielikuvitus on rajana! Parhaan konseptin kehittäjä saa 100 euron palkinnon ja toiseksi tullut 50 euron palkinnon tapahtuman järjestämiseen. Tapahtuman voi järjestää myös ensi vuonna. Lisätietoja ja ehdotukset reilu kauppa-koordinaattorille 9.12. mennessä (englaniksi): anna.s.zumegen@student.jyu.fi

KANSAINVÄLISYYSKILPAILU

Vastausaika päättyy 12.12. klo 12

Muistutus: osallistu JYYn kansainvälisyyskilpailuun viimeistään 12.12. Ilmoita opiskelija tai järjestö mukaan kilpailuun lomakkeen kautta. Voittajille on luvassa palkinto!

Lisätietoa: https://jyy.fi/en/get-involved/international-affairs/excellence-international-affairs-award/

JOULUPOSTIA IKÄIHMISILLE

26.11.-14.12

Tehdään yhdessä kaikkien aikojen joulukorttitempaus ja viedään joulun iloa ikäihmisille! Osallistuminen on helppoa: teet vain joulukortin, jonka Siskot ja Simot toimittavat perille. Siskojen ja Simojen jakamat joulukortit ovat erittäin tärkeitä, koska ne saattavat olla saajilleen ainoita. Kirjoita korttiin oman nimesi lisäksi Siskot ja Simot (esim. Hyvää joulua toivottaa Siskot ja Simot sekä Matti). Katso korttien keräyspisteet Jyväskylän Siskot ja Simot -facesta tai osoitteesta www.siskotjasimot.fi

Lisätietoa: https://www.facebook.com/Jyv%C3%A4skyl%C3%A4n-Siskot-ja-Simot-396448360789405/

 

REKRYT

JYY HAKEE AMAZING RACE JYVÄSKYLÄ -PROJEKTIKOORDINAATTORIA

Haku loppuu 10.12. klo 10

Amazing Race Jyväskylä on Jyväskylän korkeakouluopiskelijoille suunnattu kaupunkisuunnistuskilpailu, joka järjestetään vappuaattona 30.4.2019. Etsimme innostunutta, luovaa ja oma-aloitteista tiimipelaajaa suunnittelemaan ja toteuttamaan Jyväskylän opiskelijavapun mahtavinta tapahtumaa. Tehtäviin kuuluvat suunnittelun lisäksi viestintä, yhteistyötahojen ja apurahojen hakeminen tapahtuman rahoittamiseksi, työryhmän kokoaminen sekä yhteydenpito sen jäsenten välillä. Tehtävästä maksetaan 1200€ palkkio työn suorittamisen jälkeen.

Lisätietoa: https://jyy.fi/jyvaskylan-yliopiston-ylioppilaskunta-hakee-amazing-race-jyvaskyla-projektikoordinaattoria-2/

JYY HAKEE PÄÄTOIMITTAJAA YLIOPPILASLEHTI JYLKKÄRIIN

Haku loppuu ma 7.1.2019 klo 12

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta (JYY) hakee Jyväskylän ylioppilaslehteen uutta päätoimittajaa 1.2.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan. Päätoimittaja vastaa lehden toimituksellisesta sisällöstä ja teknisestä toteutuksesta sekä toimii toimitussihteerinä. Päätoimittajan lisäksi toimituksessa työskentelee taittava toimittaja ja siviilipalvelusmies, joiden lähijohtajana päätoimittaja toimii. Tehtävä vaatii taitoa suunnitella sekä kykyä tehdä itsenäisiä toimituksellisia päätöksiä. Tehtävän menestyksekkään hoidon edellytyksenä on yliopistoyhteisön ja ylioppilaskunnan tuntemus.

Lisätietoa: https://jyy.fi/jyy-hakee-paatoimittajaa-ylioppilaslehti-jylkkariin/

MENOVINKIT

PUHKUPILLIT PROUDLY PRESENTS: FOR YOUR EARS ONLY

La 1.12. klo 18 Musican M103-salissa

Konsertissa on luvassa kauniita säveliä ja tiukkaa toimintaa – aikamoinen spektaakkeli siis – kun Jyväskylän yliopiston puhallinorkesteri Puhkupillit esittää valikoituja kappaleita kaikkien tuntemista menestyselokuvista. Liput 15€/8€ (alennushinta koskee 4-12 vuotiaita lapsia, opiskelijoita, eläkeläisiä, varusmiehiä). Lapset 0-3 v. pääsevät konserttiin ilmaiseksi. Liput ostettavissa ovelta tai ennakkoon liput@puhkupillit.fi

Lisätietoa: http://puhkupillit.fi

FUTSAL-YKKÖNEN: RIEMU VS. SC RIVERBALL

Su 2.12. klo 14 Monitoimitalo

Liput ovelta: Aikuiset 6 €, Alennusryhmät 3 € (opiskelijat, varusmiehet, työttömät, eläkeläiset, 15-17 -vuotiaat). Riemu-kortilla ja alle 15-v. ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa!

OPETTAJAT ILMAN RAJOJA -ESITTELY

Ma 3.12. klo 16-18, Ruusupuiston Helena-sali (RUU D104)

Oletko kiinnostunut eri maiden koulutusjärjestelmiin tutustumisesta? Kiinnostaako sinua opettaminen ja kasvatustyö ulkomailla? Haluatko olla mukana viemässä suomalaista koulutusosaamista maailman hauraimpiin valtioihin? Tervetuloa ilmaiseen yleisöluentoon, jossa opettajana työskentelevä Jenni Koivumäki kertoo Opettajat ilman rajoja -vapaaehtoistyökokemuksistaan Keniassa ja Ugandassa.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/751517138528690/

VOICE-KUORON MATKALLA JOULUUN -KONSERTTI

Ti 4.12. klo 19 Taulumäen kirkossa

Konsertissa kuullaan monipuolista joulumusiikkia aina perinteisistä ja uusista kotimaisista joululauluista amerikkalaiseen joulugospeliin. Tänä vuonna kuoro saa vierailevaksi solistiksi Vain elämää -ohjelmasta tutun Sanin! Voicea säestää tuttuun tapaan Solitary Company -bändi ja kuoronjohtajana toimii Tarja Erkkilä. Liput ennakkoon/ovelta: Aikuiset 13€/15€, Opiskelijat 8€/10€, Lapset (7-12 v.) 6€/8€, Lapset (alle 7 v.) ilmaiseksi. Lämpimästi tervetuloa virittäytymään joulun tunnelmaan kanssamme!

Lisätietoa: https://voicerocks.wordpress.com/konsertit/

KEHYN LOUNASLIPPUPROMO

Ke 5.12. klo 11-14 Ilokiven aulassa

Tule Ilokiven aulaan keskiviikkona klo 11-14 välillä ja saat mahdollisuuden kuulla lisää JYYn tekemästä kehitysyhteistyöstä, ostaa lounaslippuja kehitysyhteistyölisällä ja myöskin viimehetken lippuja saman illan Hyväntekeväisyyskonserttiin! Maksu käteisellä tai kortilla.

DEMARIOPISKELIJOIDEN ITSENÄISYYSPÄIVÄN VASTAANOTTO + VUOSIKOKOUS + PIKKUJOULUT

Ke 5.12. Opinkivi klo 16

Jyväskylän sosialidemokraattiset nuoret ja opiskelijat viettävät Opinkiven saunakabinetissa kauden päättäjäisiä. Tule tutustumaan uusiin ihmisiin, syömään, juomaan, saunomaan ja nauttimaan kokoustekniikasta. Myös sidosryhmät ja toiminnasta kiinnostuneet enemmän kuin tervetulleita!

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/1026167777587892/

HYVÄNTEKEVÄISYYSKONSERTTI

Ke 5.12. klo 18 Musican Boomboxissa

Jyväskylän YK-yhdistys, JYYn Kehitysyhteistyövaliokunta ja Kehitys- ja kulttuuriyhdistys Aurora Borealis ry järjestävät hyväntekeväisyyskonsertin, jonka lipputuotot lahjoitetaan nuorten koulutuksen tukemiseen Nepalissa. Pääsymaksu on 3 euroa. Lämpimästi tervetuloa nauttimaan musiikista ja tekemään hyvää!

Lisätietoa: https://web.facebook.com/events/258958588298241/

 

VIIKON LEFFAT

ENSIMMÄISENÄ KUUSSA (2018)

Ma 3.12. klo 18, Ilokiven alakerta

Ensimmäisenä Kuussa on vavahduttava tarina ensimmäisestä miehitetystä matkasta Kuun pinnalle. Sen keskiössä ovat astronautti Neil Armstrong (Ryan Gosling) ja Apollo 11 -lentoa edeltäneet tapahtumat 1960-luvulla. Armstrongin näkökulmasta kerrottu, intiimi ja syvällinen kuvaus perustuu hänen elämäkertaansa. Liput 6€/8€.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/516968268769015/

M (2018)

Ti 4.12. klo 18, Ilokiven alakerta

Muusikkona tunnetun Anna Erikssonin esikoisohjaus on alitajuntaa luotaava, elokuvataiteen raja-aitoja siirtävä voimannäyte. M alkoi videotaideteoksena mutta kasvoi pitkäksi elokuvaksi. Eriksson teki teokseensa itse liki kaiken ohjausta, käsikirjoitusta, leikkausta ja äänisuunnittelua myöten. Hän näyttelee elokuvassa ja on myös ääniraidalla kuultava tuttu hunajainen, hengästynyt ääni. Ääni, johon liitämme eroottista latausta, mutta myös suurta surua ja menetystä. Seksiä ja kuolemaa. Liput 6€/8€.

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/309827952944855/

KORTEPOHJASSA TAPAHTUU RIKOKSIA

Ke 5.12. klo 18 Agora auditorio 2

Kortepohjalainen indie-elokuva nähtävissä nyt kolmatta ja viimeistä kertaa. Älä missaa!

Lisätietoa: https://www.facebook.com/events/2635913146449007/