Liikunta-appro 2023

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunnan (JYY) ja Jyväskylän ammattikorkeakoulun opiskelijakunnan (JAMKO) järjestämä Liikunta-appro järjestetään tänä vuonna 23.-24. lokakuuta. Liikunta-approssa jyväskyläläiset korkeakouluopiskelijat pääsevät keräämään suoritusmerkkejä appropasseihinsa osallistumalla liikuntakokeiluihin eri puolilla Jyväskylää.

Lipunmyynti tapahtumaan alkaa maanantaina 16.10. kello 16 Kide.appissa. Samalla käyntiin pyörähtää myös lajien ennakkoilmoittautuminen, joten ole nopea!

Liikunta-appro Passi: (OSTA TÄMÄ ENSIN)

Liikunta-appro ilmottautumiset:

Seuraa tapahtumaa myös sosiaalisessa mediassa!

Instagram: https://www.instagram.com/liikuntaapprojkl/

Facebook-sivusto: https://www.facebook.com/liikuntaapprojkl


Appropassit, lajeihin ilmoittautuminen ja Kide.app

Tapahtuman lipunmyynti tapahtuu Kide.appissa, jossa ostetaan ensin Liikunta-appron jäsenyys (Liikunta-appro Passi 2023). Kun olet ostanut jäsenyyden, pääset ilmoittautumaan lajikokeiluihin. Lajikokeilut näkyvät eri lipputyyppeinä erillisen Liikunta-appro 2023 -tapahtuman alla. Lajikokeilut, joihin on ennakkoilmoittautuminen, Kide.appin lippu toimii ennakkoilmoittautumisena. Leimat kerätään paperiseen appropassiin. Appropassi näytetään lajikokeiluun ohjaajalle ja kokeilusta saat leiman passiin. Suorittamalla 1-2 lajikokeilua saat lunastaa itsellesi tapahtuman haalarimerkin. Lajikokeiluihin on käytössä ennakkoilmoittautuminen, joten muista myös ilmoittautua haluamiisi aktiviteetteihin. Huomioithan, että tällöin kokeiluun osallistuminen tarkistetaan Kide.appista. Nämä lajikokeilut on ilmoitettu erikseen.

Paperiset appropassit ovat nyt noudettavissa JYYn ja JAMKOn toimistoilta aukioloaikojen puitteessa.

Lippujen/jäsenyyden myynti ja lajeihin ilmoittautuminen alkaa Kide.appissa maanantaina 16.10. klo 16. Suositut lajit ovat täyttyneet nopeasti, joten kannattaa olla ajoissa liikkeellä!

Ohjeet jäsenyyden ostoon ja lajikokeiluihin ilmoittautumiseen:

  • Lataa Kide.app sovellus puhelimeesi ja osta jäsenyys tapahtumaan. Myynti alkaa 16.10. klo 16. Jäsenyys löytyy Kide.appista hakusanalla: Liikunta-appro 2023.
  • Ilmoittaudu lajikokeiluihin Kide.appissa. Lajikokeilut löytyvät molempien päivien alta ”Liikunta-appro 2023” -tapahtuman alta.
  • Paperisen appropassin voi noutaa JYYn tai JAMKOn toimistolta. Tarkempi päivä tarkentuu pian.

Tänä vuonna approjen hyväksyttyyn suorittamiseen tarvitset 1-2 leimaa!

Vakuutukset ja turvallisuus

Haluamme Liikunta-appron olevan jokaiselle mukava ja eri liikuntalajeja kohtaan innostava tapahtuma. On tärkeää, että lajikokeiluissa toimitaan ohjeiden sekä oman suorituskyvyn mukaisesti. Tapahtumaan osallistujien vastuulla on terveydentilansa arviointi ennen tapahtumaan osallistumista. Älä osallistu tapahtumaan, mikäli sinulla on flunssaoireita, olet sairaana tai päihteiden alaisena.

Tapahtumaan on solmittu tapaturmavakuutukset. Tarkemmat tiedot vakuutuksista löytyvät alta.

JYY

JYYn opiskelijäjäsenille on solmittu Opiskelijoiden Liikuntaliityon (OLL) tapaturmavakuutus ja kattaa tietyin ehdoin mahdollisia tapaturmia järjestöjen jäsenille. Mikäli lajikokeilu ei kuulu tapaturmavakuutuksen alle, on se ilmoitettu kokeilun kuvauksessa. Tarkastathan tämän ennen lajikokeiluun ilmoittautumista. Tapaturman sattuessa voi ottaa yhteyttä tämän linkin kautta.

https://www.oll.fi/opiskelijalle/jasenedut-opiskelijalle/miten-haen-tapaturmakorvausta/

JAMKO

Kaikki Jamkin opiskelijat, joilla on aktiivinen JAMKOn jäsenyys kuuluvat SAMOKin tapaturmavakuutuksen piiriin. Vakuutus kattaa kaiken muun paitsi extreme-urheilulajit. Jos siis opiskelet Jamkissa mutta et ole JAMKOn jäsen, ei sinulla valitettavasti ole tapahtuman järjestäjän puolesta tapaturmavakuutusta, vaan olet omalla vastuulla mukana.

Liikunta-appron ohjelma:

Maanantai 23.10.

Maanantain lajit näet punaisella.

Tiistai 24.10.

Tiistain lajit näet vihreänä.

Pidämme oikeuden muutoksiin.