Lukuvuositarrat jaossa 1.8. alkaen

Jyväskylän yliopiston uusi lukuvuosi käynnistyy 1.8. Uuden lukuvuoden ilmoittautumis- ja jäsenmaksutiedot siirtyvät samalla opiskelijakortit toimittavalle Frankille.

Kunhan vain ilmoittautumisesi on rekisterissä, voit uutena opiskelijana tilata opiskelijakorttisi osoitteesta frank.fi 1.8. alkaen tai kun tietosi ovat päivittyneet. Toki jos vanhan opiskelijakorttisi kuva on kulunut tai haluat muusta syystä tilata uuden kortin, voit niin tehdä. Huomaathan, että tietosi päivittyvät vasta ilmoittautumisen ja jäsenmaksun maksamisen jälkeen. Päivityksessä voi olla parin arkipäivän viive.

Kaikkien perus- tai jatkotutkintoa suorittavien opiskelijoiden on pitänyt ilmoittautua yliopistoon läsnä- tai poissaolevaksi. Lukuvuodelle 2019–2020 ilmoittautuminen on päättynyt 31.7. Ohjeet myöhässä ilmoittautumisesta löydät täältä.

Muoviseen opiskelijakorttiisi tarvitset voimassaoloa osoittavan lukuvuositarran. 9/2019-tarra on voimassa syyskuun loppuun. Tuoreen lukuvuositarran saat JYYn toimistolta Ilokiveltä 1.8. alkaen. Tarroja jakaa myös Rentukan info 5.8. alkaen. Aukioloajat näet toimistojen sivuilta.

Muista myös FrankApp, joka on maksuton opiskelijatunniste älypuhelimeesi. FrankAppiin tieto läsnäolosta päivittyy automaattisesti.

Lisätietoja:
Eetu Heiska
jäsenpalvelu- ja järjestösihteeri
0504306747
jasenpalvelusihteeri@jyy.fi