Jäsenmaksun palautus

Jäsenmaksun palautusta voi anoa takaisin opiskelija, joka on esimerkiksi maksanut virheellisen summan tai valmistunut ennen kevätlukukauden alkua. Mikäli jäsenmaksua anoo takaisin opinto-oikeuden päättymisen vuoksi, tulee aina palauttaa myös lukuvuositarra. Syyslukukaudelta tai koko lukuvuodelta anomus on jätettävä viimeistään 31.8. ja kevätlukukaudelta viimeistään 31.1.

Jos anot palautusta JYYltä, palautusanomus on toimitettava määräaikaan mennessä ylioppilaskunnan keskustoimistoon (Keskussairaalantie 2, 40600 JKL) ja siihen tulee liittää mukaan tosite jäsenmaksusta.

Jäsenmaksun palautusanomus

Tällä lomakkeella voit perustellusta syystä hakea JYYn jäsenmaksunpalautusta.

 • Opiskelijanumeron löydät Sisusta kohdasta Omat tiedot -> Henkilötiedot
 • Anna pankkitilisi IBAN-muodossa. Kansainvälinen IBAN-muotoinen tilinumero muodostuu kotimaisesta tilinumerosta, jonka eteen on lisätty maakoodi eli kirjaimet FI sekä kaksi tarkistenumeroa. Esimerkiksi kansallinen tilinumero 500034-20028760 on IBAN-muotoisena FI49 5000 3420 0287 60.
 • BIC-koodi on pankkisi tunnistetieto.
 • Ole hyvä ja anna numero jo on pienempi tai yhtä suuri kuin 10450.
  Varmista että hakemasi summa on oikea. Kevään jäsenmaksua haettaessa oikea summa on koko vuoden maksu, josta vähennetään syksyn maksu, eli lukuvuonna 2021-2022: 76.50 - 48.00 = 28.50. Anomuksen käsittelijällä on oikeus muuttaa summa oikean suuruiseksi.
 • Valitse valikosta sopivin
 • Pudota tiedostot tähän tai
  Sallitut tiedostotyypit: pdf, jpg, Max. tiedoston koko: 128 MB.
   Liitä kuitti maksamastasi ylioppilaskunnan jäsenmaksusta. Jos maksoit kahteen kertaan, liitä mukaan molemmat kuitit. Liitteen tulee olla joko pdf tai jpg -muodossa. Jos haet jäsenmaksunpalautusta valmistumisen tai poissa-olevaksi ilmoittautumisen perusteella, liitä mukaan yliopiston antama tosite asiasta. Ilman liitteitä hakemustasi ei voida käsitellä.