Teemu Rahikka JYYn viestintäasiantuntijaksi

JYYn viestintäasiantuntijaksi on valittu 28-vuotias Teemu Rahikka. Rahikka on valmistunut Jyväskylän yliopistosta filosofian maisteriksi pääaineenaan musiikkitiede vuonna 2016. Tällä hetkellä hän opiskelee töiden ohella tietotekniikan maisteriopintoja.

Rahikka on työskennellyt syksystä 2017 JYYn kulttuurituottajana. Viestintäasiantuntijan tehtävissä hän aloittaa vuoden 2019 alusta.

”Reilun vuoden mittainen pätkä kulttuurisektorilla on opettanut paljon, mutta oma mielenkiintoni on aina ollut hieman enemmän kallellaan viestinnän puoleen enkä voinut nyt jättää tilaisuutta käyttämättä. Olen erityisen innoissani vaalien vuoden viestinnällistä haasteista, ja palan halusta päästä kehittämään JYYn viestintää entisestään”, Rahikka kommentoi.

Rekrytiimi päätyi valinnassaan Rahikkaan erityisesti vahvan visuaalisen silmän ja rohkeiden uudistusajatusten myötä.

”Olen luottavainen, että Teemun kanssa saamme viestintäämme kehitettyä nopeallakin aikataululla. Hänellä on jo kokemusta JYYstä, ja uudet haasteet varmasti innostavat työhön aivan uudella tasolla. Mahtavaa, että saamme intohimoisesti työhönsä suhtautuvan osaajan ja tiimipelaajan pysymään talossa”, JYYn toiminnanjohtaja Minna Oinas hehkuttaa.

JYYn viestintäasiantuntijana Rahikka vastaa ylioppilaskunnan viestinnän ideoinnista, kehittämisestä ja koordinoinnista. Tehtäviin kuuluu JYYn verkkosivujen ja sosiaalisen median kanavien ylläpito, lukuvuosikalenterin ja muiden painotuotteiden tuottaminen, syksyn avajaismessujen koordinointi sekä muut päivittäiset tiedotus- ja viestintätehtävät.

JYYn hallitus päättää kulttuurituottajan pestin täyttämisestä ensi viikon alkupuolella.

 

Lisätietoja:

Teemu Rahikka

kulttuurituottaja@jyy.fi

 

Minna Oinas

Toiminnanjohtaja

toiminnanjohtaja@jyy.fi

+358 45 138 6816