Timo Lahtinen JYYn liiketoiminnan toimitusjohtajaksi

JYYn hallituksen puheenjohtaja Topias Peltonen (vas.), uusi toimitusjohtaja Timo Lahtinen ja edustajiston puheenjohtaja Sonja Karppinen.

Jyväskylän yliopiston ylioppilaskunta JYYn uusi liiketoiminnan toimitusjohtaja on Timo Lahtinen. JYYn edustajisto päätti valinnasta tiistaina 10.12.2019 kokouksessaan rekrytointiryhmän esityksestä. Lahtinen aloittaa tehtävässään 1. maaliskuuta 2020.

– Näen tämän todella mielenkiintoisena ja hienona mahdollisuutena jalostaa JYYn kiinteistövarallisuutta sekä opiskelija-asumista opiskelijoiden kanssa omassa kotikaupungissani, Lahtinen sanoo.

Lahtisella on pitkä ja monipuolinen kokemus kiinteistöalasta, kiinteistöjohtamisesta ja viimeisimpänä erityisasumisesta. JYYhyn hän siirtyy Invalidiliiton Asumispalveluiden toimitilapäällikön tehtävistä. Aiemmin työurallaan hän on työskennellyt muun muassa ABB Oy:n kiinteistöjohtajana ja Jyväskylän kaupungin kiinteistöinsinöörinä. Koulutukseltaan Lahtinen on diplomi-insinööri.

– Lahtinen osoitti rekrytointiprosessin aikana suurta motivaatiota ja kiinnostusta tehtävää kohtaan. JYY saa hänestä rautaisen kiinteistöliiketoiminnan kehittäjän ja välittömän henkilöstöjohtajan, rekrytoinnissa mukana ollut JYYn edustajiston puheenjohtaja Sonja Karppinen sanoo.

Uutena toimitusjohtajana Lahtinen pääsee toteuttamaan JYY-konsernille tänä vuonna laadittua uutta liiketoimintastrategiaa. Lisäksi alkuvuodesta 2020 JYYn liiketoiminnalle lanseerataan uusi brändi.

JYYn nykyinen toimitusjohtaja Marko Huttunen siirtyy Ovaro Kiinteistösijoitus Oyj:n toimitusjohtajaksi 1.2.2020 alkaen.

Lisätietoja:
Topias Peltonen
JYYn hallituksen puheenjohtaja
hpj@jyy.fi
045 137 1964