Jyväskylän NNKY

Nuorten Naisten Kristillinen Yhdistys on kansainvälinen ekumeeninen naisjärjestö. Järjestämme sekä hengellistä että sekulaarista harrastustoimintaa: pohditaan syntyjä syviä, järjestään retriittejä ja kursseja – mitä vain haluamme!

Jyväskylän OPKO

Sinulle, joka kysyt, onko Jeesuksella mitään merkitystä sinun kohdallasi. Ja sinulle, joka tahdot kasvaa Jumalan lapsena ja Jeesuksen lähettiläänä.

Olemme verkosto ihmisiä! Ja ihmissuhdeverkosto aukeaa tutustumalla ensin yhteen ihmiseen. Laita siis viestiä tulemaan, jos tunnistat itsesi yllä olevan kutsun jommasta kummasta ”sinulle”-ilmauksesta tai jostain siltä väliltä.

Jyväskylän seurakunta

Jyväskylän seurakunta toimii eri puolilla kaupunkia. Monipuolisia tilaisuuksia ja toimintoja on konserteista kahviloihin ja retkistä rukoukseen. Meille on helppo tulla juuri sellaisena kuin olet. Erinäköisiin ja kokoisiin kirkkoihimme voit tutustua esim. sunnuntaisin jumalanpalveluksissa. Parhaiten löydät tiedot eri tilaisuuksista, tapahtumista ja ryhmistä seurakunnan verkkosivuilta ja sosiaalisen median kanavista. Jyväskylän seurakunta – rohkeasti hengellinen, reilusti välittävä.

Jyväskylän Vapaaseurakunta

Jyväskylän vapaaseurakunnan toiminnasta opiskelijoille löydät tietoa vapiksen omilta nettisivuilta. Tervetuloa!

Kansanlähetyksen opiskelijat ja nuoret aikuiset

Kansanlähetys on kirkon lähetysjärjestö. Järjestämme opiskelijoille ja nuorille aikuisille tarkoitettuja Kolme kohtaamista -iltoja maanantaisin klo 18:30 Lähetyskodilla (Kauppak. 13). Tule mukaan kohtaamaan itsesi, lähimmäisesi ja Jumalasi.

Hehku

Olemme lämminhenkinen yhteisö opiskelijoille ja nuorille aikuisille Jyväskylän alueella. Toimintamme on rentoa, hengellistä ja avointa. Uskomme, että Jumala on tarkoittanut kristinuskon joukkuelajiksi. Siksi haluamme auttaa sinua löytämään lahjasi ja ottamaan ne käyttöösi. Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet!

KohtaamisPaikka

Meillä ihmisillä on tarve kohdata toisiamme. Meillä on myös tarve kohdata Jumala. Näitä kohtaamisia varten on KohtaamisPaikka, Jyväskylän seurakunnan yhteydessä toimiva jumalanpalvelusyhteisö.

Lumina Campus ry

Lumina Campus on opiskelijoiden oma kampusyhteisö. Lumina hehkuu kristillistä kulttuuria, mutta kutsuu mukaan jokaisen maailmankatsomukseen ja seurakuntataustaan katsomatta. Kansainvälinen, yhteisöllinen ja keskusteleva. Tule mukaan!