Jyväskylän Ylioppilasteatteri JYT

Jyväskylän Ylioppilasteatteri on vuonna 1960 perustettu rohkea ja kunnianhimoinen harrastajateatteri. JYT pitää päämajaansa Jyväskylän yliopiston kampuksella ylioppilastalo Ilokivessä. Jyttiläisille tärkeää on hyvä yhteishenki. JYT hakee uusia jäseniä pääsykokeilla. Avoin ja muuntautumiskykyinen teatteri on aina jäsenistönsä näköinen.

Jyväspeksi

JyväSpeksi on improvisaation-, musiikin- ja tanssinsekaista opiskelijateatteria. Toiminta alkaa syksyllä ja huipentuu kevään esityksiin. Tule mukaan esimerkiksi näyttelemään, käsikirjoittamaan, tanssimaan, bändiin, puvustamaan, lavastamaan tai vaikka promoamaan!

JOPKA

JOPKA ry on valokuvauksesta kiinnostuneiden oma seura. JOPKA järjestää mm. kuvailtoja ja kursseja, jotka ovat avoimia kaikille. Seuran jäsenenä saa tosin etuja, kuten alennusta kurssimaksuista.

Hear

Musiikki-, taide- ja puuhasteluyhteisö Hear ry järjestää tapahtumia yliopistolla ja sen ulkopuolella. Radio Hear myös radioi keikkoja suorina lähetyksinä, joten voit helposti osallistua menoihin vaikka pitäisikin lukea tenttiin tai rahat ovat lopussa.

Kortepohjan roolipelikerho

Ylioppilaskylässä järjestetään maanantaisin roolipelikerho R-talon kerhohuoneella klo 18. Tervetuloa, jos kiinnostaa kokea mielenkiintoisia tarinoita, joihin itse pääsee vaikuttamaan! Pelit vaihtelevat parin kuukauden syklillä kaikesta BESM:in ja Cthulhun väliltä.

Jyväskylän Science Fiction Seura 42

Jyväskylän scifi-seura edistää ja tukee scifi- ja fantasiakulttuurin harrastamista. Jäsenet saavat messevän Alienisti-lehden kotiinkannettuna. Kokoonnumme lukupiirin ja muiden scifi-rientojen merkeissä joka kuun kolmas keskiviikko klo 18 Sohwilla.

Kampus Kustannus

Kampus Kustannus ry on Jyväskylässä toimiva pienkustantamo, joka ylläpitää opiskelijoiden luomaa taiteellista kulttuuria ja kustantaa ensisijaisesti opiskelijoita kiinnostavaa kirjallisuutta

Keski-Suomen sarjakuvaseura

Keski-Suomen Sarjakuvaseura edistää keskisuomalaista sarjakuvakulttuuria. Seura kokoontuu Kortepohjassa Rentukan kerhotilassa parittomien viikkojen keskiviikkoisin kello 18-20. Toimintamme muodostuu vapaamuotoisista koontumisista, sarjakuvatapahtumiin osallistumisesta ja yhteisjulkaisujen tekemisestä.