Jyväskylä Debate Society

Jyväskylä Debate Society is a group of enthusiastic people who meet once a week to debate complex questions of topical interest in the British Parliamentary format. We welcome everyone interested in discussing contemporary issues, or who just enjoys arguing, to join in and have a good time! Debates are held in English, so join in as well if you just wish to improve your language skills.

Jyväskylä Entrepreneurship Society ry

JES on yrittäjähenkinen yhteisö opiskelijoilta opiskelijoille. Tarjoamme muun muassa brunsseja, puhujatapahtumia, workshopeja, inspiraatiota ja mahdollisuuksia. Löydä oma juttusi ja tutustu ihmisiin!

Jyväskylän fyysikkokerho

Jyväskylän fyysikkokerho on Suomen fyysikkoseuran paikallisosasto. Yhdistys toimii jyväskyläläisten fyysikoiden ja fysiikan opiskelijoiden yhdyssiteenä, ja järjestää mm. ekskursioita ja saunailtoja. Kerhon jäseniksi voivat liittyä yliopistosta valmistuneet fyysikot ja fysiikkaa pääaineenaan opiskelevat opiskelijat.

Jyväskylän opiskelijoiden luomupiiri Jolppi

Jolppi ry järjestää kuukausittain luomuruokatilauksia lähialueen luomutuottajilta, sekä muuta luomu- ja ruoka-aiheista toimintaa. Lisätietoja ja tilausaikataulut nettisivuilla.

Kortepohjan lautapelikerho

Lautapelikerho kokoontuu tiistaisin klo 17 alkaen Lillukassa ylioppilaskylässä. Mukaan et tarvitse kuin itsesi ja kiinnostuksen lautapelaamiseen, aikaisempi kokemus peleistä ei ole välttämätöntä. Tervetuloa viettämään tiistai-iltoja kanssamme lautapelien parissa.

Loimun opiskelijat

Loimun opiskelijat – Jyväskylä ry on luonnon-, ympäristö- ja metsätieteellisten alojen ammattiliiton, Loimun, Jyväskylän paikallinen opiskelijayhdistys, jonka tärkein funktio on luonnontieteiden opiskelijoiden tavoittaminen sekä opiskelijoiden työelämätaitojen lisääminen Jyväskylän kampuksilla.

NESU-Jyväskylä ry

Yhdistyksen tavoitteena on toimia Jyväskylän yliopistossa kauppatieteitä opiskelevien yhdyssiteenä sekä edistää yhdistyksen jäsenten välistä yhteistyötä pohjoismaalaisten kauppatieteilijöiden kanssa.

Olutseura DOS

Olutseura DOS ry on akateeminen olutseura, joka tarjoaa opiskelijoille verratonta oluttietoisuutta ja edistää samalla jyväskyläläistä olutkulttuuriamme. Järjestämme oluttapahtuhtumia kuukausittain.

Psykologien Sosiaalinen Vastuu ry:n Jyväskylän paikallisryhmä

PSV:n Jyväskylön paikallisryhmä on vuonna 2007 toimintansa aloittanut vapaaehtoistoiminnan ryhmäpsykologeille ja psykologian opiskelijoille. Paikallisryhmän aktiivit järjestävät erilaisia tapahtumia ja muuta toimintaa. Tarkoituksena on kasvattaa osallistujien tietotaitoa siten, että osaisimme edistää parhaalla mahdollisella tavalla jokaisen ihmisen oikeutta psyykkiseen hyvinvointiin.

Suomen Migreeniyhdistys ry

Suomen Migreeniyhdistyksen vertaisryhmä kokoontuu Jyväskylän yliopistolla! Vertaisryhmän tarkoituksena on tarjota vertaistuellista apua ja tukea opiskelijoiden arkeen. Vertaisryhmää ohjaa Migreeniyhdistyksen vapaaehtoinen ja mukaan ovat lämpimästi tervetulleita kaikki opiskelijat, keitä päänsärky tavalla tai toisella koskettaa. Osallistuminen ei edellytä jäsenyyttä.

SYY-Jyväskylä

SYY eli Suomen Yhteiskunta-alan Ylioppilaat on osa Yhteiskunta-alan korkeakoulutetut ry:tä, joka taas on Akavan jäsenjärjestö. SYY-Jyväskylä on SYY:n Keski-Suomen ja tarkemmin sanottuna Jyväskylän paikallisjärjestö. SYY-Jyväskylä järjestää mielenkiintoisia työelämään liittyviä tapahtumia YFI-laitoksen opiskelijoille. Tapahtumiin voi yleensä osallistua, vaikkei olisikaan jäsen.

Yhdenvertainen kaveritoiminta

Yhdenvertainen kaveritoiminta on vapaaehtoistoimintaa, jossa toisella vapaaehtoisella on kehitysvamma tai muu vastaava tuen tarve ja toisella ei. Yhdenvertaisena kaverina voi toimia livenä tai diginä. Kaveritoiminta on määräaikaista, mutkatonta tutustumista, yhteydenpitoa ja rentoa hengailua. Ryhdy kaveriksi täyttämällä lomake nettisivuillamme.

Jyväskylän sivistyneesti törttöilevät gambinan ystävät ry

Yhdistyksen tarkoituksena on edistää opiskelijoiden ja opiskelijanmielisten ihmisten hupitoimintaa.
Tarkoituksensa toteuttamiseksi yhdistys järjestää virkistäviä vapaa-ajan tapahtumia.