Vastaa JYYn jäsenkyselyyn ja vaikuta ylioppilaskuntasi tulevaisuuteen

Onko sinulla loistavia ideoita? Onko visiosi JYYn tulevaisuudesta kirkas? Haluatko muuten vain kertoa mielipiteesi siitä, mihin ylioppilaskunnan jäsenmaksua käytetään? Nyt on oikea aika vaikuttaa vastaamalla JYYn jäsenkyselyyn!

JYYn vuosittainen jäsenkysely toteutetaan tänä vuonna kahdessa osassa. Kevään kyselyssä kartoitettiin JYYn jäsenten tyytyväisyyttä tämänhetkiseen toimintaan ja sen eri osa-alueisiin. Syksyn kyselyssä puolestaan kerätään jäseniltä ajatuksia ja ideoita ylioppilaskunnan toiminnan kehittämiseen. Jokainen vastaus on tärkeä, sillä ylioppilaskuntaan ja sen palveluiden piiriin kuuluvat kaikki lukuvuosimaksun maksaneet Jyväskylän yliopiston opiskelijat. Kysely on anonyymi.

Kyselyyn voi vastata 29.9.-17.10. välillä. Kysely koostuu yleisosasta, johon vastaaminen kestää noin 5 minuuttia, sekä vapaaehtoisista lisäkysymyksistä. Kaikkien kyselyyn vastanneiden kesken arvotaan S-ryhmän 50e lahjakortti.

Myös aktiivisimmin vastannut ainejärjestö palkitaan! Eniten vastauksia suhteessa jäsenmääräänsä jättänyt järjestö voittaa yksityisen elokuvaillan leffaherkkuineen Ilokivi Venuella. Muistuta siis myös järjestökavereita vastaamaan kyselyyn.

Siirry vastaamaan kyselyyn: https://link.webropolsurveys.com/S/9D25B139C98EB95F

Jäsenkyselyä koskevat kysymykset voi osoittaa kyselyn koordinaattori Nelli Rauhalalle (). Arvonnan ja järjestökilpailun säännöt löytyvät täältä.